Header_KlachtenHomeopathische behandeling

Niet alleen voor lichamelijke klachten, maar ook voor emotionele klachten. Om u een idee te geven wat een klassiek homeopaat kan behandelen, staan hier enkele voorbeelden:

  • Bij psychische klachten: verlegenheid, depressies, rusteloosheid, angsten, trauma’s, etc.
  • Bij chronische aandoeningen: hoofdpijn en migraine, huidproblemen, slapeloosheid, verkoudheden en ontstekingen, reumatische klachten, astma, menstruatiestoornissen, vermoeidheid, etc.
  • Bij acute klachten: griep, koorts, ongeval, allergie, ontsteking, pijn, etc.

Juist ook KINDEREN zijn erg goed te behandelen met homeopathie. Omdat kinderen nog aan het begin staan van hun leven en de ziekte nog niet letterlijk de tijd heeft gehad om zich te ontplooien, kunnen ze vaak snel ‘genezend’ reageren. Kinderen die slecht slapen, erg druk zijn, allergieklachten hebben, astmatisch zijn, geregeld oorontsteking, keelontsteking, huidklachten, gedragsproblemen, spraakproblemen, obstipatie, diarree, klachten na vaccinatie, etc. hebben, kunnen goed behandeld worden met homeopathie.

Bij de homeopathisch behandeling wordt de LEVENSKRACHT en hiermee het ZELFGENEZEND VERMOGEN, aangezet tot een genezende reactie. Homeopathie werkt dan ook niet onderdrukkend, maar pakt de OORZAAK van het ziek zijn aan.