Slider_EnManagementAardstralen en electrosmog 

Heel onze aarde is voorzien van aardmagnetisme verdeeld in verschillende typen en structuren van denkbeeldige rasterlijnen. Het aardmagnetisme verbindt ons constant met het aardoppervlak. Er zijn verschillende plaatsen op aarde waar het aardmagnetisme bijzonder sterk is en die ons afweersysteem (de dynamiek van de mens) nadelig kunnen beïnvloeden, verlagen en onderhouden (ziekmakend).

Mensen met een grote gevoeligheid of een zwakke constitutie (erfelijk aanwezig) die zich langdurig op plaatsen bevinden (woon- of werkplek) met een te sterk aardmagnetisme kunnen hier klachten door krijgen. Daardoor verstoort het afweersysteem en dit kan leiden tot vage klachten, bv. slecht slapen, vermoeidheid, migraine enz.

Mensen met een bijzondere gevoeligheid kunnen deze aardmagnetisme voelen en opmeten en deze plaatsen ontstoren, waardoor deze plekken gezonder worden om te wonen of te leven. Hiervoor wordt ondermeer gebruik gemaakt van een wichelroede.

Er is een diversiteit aan rasterlijnen en wateraders die tezamen een waarde van inductiespanning (opstijgende spanning) veroorzaken wat een invloed heeft op onze gezondheid of ziektebeloop.

De plaats waar uw huis staat, of werkplek is, is bepalend voor de hoogte van de inductiespanning of straling en wordt samengevat onder de naam Boviswaarde. Hiervoor zijn landelijke waarden bekend, die de hoogte en schadelijkheid van straling voor de mens in grafieken weergeeft.

Geopatische belasting

Geopatische belasting is straling vanuit de bodem en wordt tot stand gebracht door o.a globaal-net, hartman-net, currylijnen, benkerlijnen en wateraders.

Electrosmog 

Elektrosmog (bovengrondse straling) veroorzaakt door bijvoorbeeld:
Hoogspanningskabels, zendmasten, spoorlijnen, wekkerradio’s met o.a rode display, mobiele telefoons, magnetron en alle andere elektrische huishoudelijke apparaten zijn sterke onderhoudende stralingsbronnen.

Straling is een tot nu toe een onderschat en onderkent fenomeen in het tot stand komen en onderhouden van vage klachten die kunnen leiden tot ernstige ziekten.

Door onwetendheid, onbekendheid en ontkenning zijn deze sluipmoordenaars (de stralingsbronnen), die niet zichtbaar en voelbaar zijn voor de grote mensenmassa, in deze moderne maatschappij een factor die steeds toeneemt en het milieu vervuilt. Deze stralingsbronnen ondermijnen in steeds meer en ernstige mate de gezondheid en welzijn bij vele mensen en dieren.

Door vroegtijdig de locaties waar u regelmatig verblijft te controleren of de nieuwe plek waar u wilt gaan wonen preventief te meten en te kiezen, kunt u in de toekomst een hoop ziekteleed voor uzelf en uw huisdieren besparen.

Door mijn interesse voor wat ziekte veroorzaakt en waardoor deze worden onderhouden zoals o.a straling, ben ik mij gaan verdiepen in het leren voelen en meten van deze energieën. Hierbij kunnen we gebruik maken van een wichelroede of biotensor. Voor het opmeten van uw woon- of werkplek en een vrijblijvend advies over stralingswaarde kunt u bij mij terecht. Doormiddel van energetisch management kunnen we proberen om dit voor u te verbeteren.

Voorkomen is beter dan genezen!